Beoordelingen van Warung Abadi Huizen

Recente recensies

5.0
S.Peet
21 mei 2022

Op tijd bezorgd!!...eten was goed warm en echt heerlijk. Wij wonen sinds kort in Huizen en kregen advies om bij Warung Abadi Indisch te bestellen. We zijn erg blij mee dat we dat gedaan hebben!!!!

Madeline Lindeman
8 mei 2022

Was weer erg smakelijk en verzorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Somaye
5 mei 2022

Eten was weer heerlijk zoals het hoort.

Linda
5 mei 2022
Els van der Mooren
3 mei 2022

De vorige bestellingen daarvan van de smaak beter van de gerechten

Anouk
28 april 2022

Was op de afgesproken tijd En wij hebben genoten

H. Hofs
22 april 2022

Zeer smakelijk

Jacqueline
11 april 2022

Als vanouds weer heerlijk, goed warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dekkers
9 april 2022

Weer heerlijk gegeten En voor het eerst van laten bezorgen. Heel goed bevallen .

Fred
3 april 2022

Helaas niet zo'n beste beoordeling vandaag. De bestelling was op nr. 33 bezorgd ipv bij mij op nr 53. De bewoner was zo aardig om het bij mij langs te brengen. Hierdoor was het eten flink afgekoeld en moest in de magnetron worden opgewarmd. (Dit was niet de eerste keer trouwens). De smaak was weer voortreffelijk, daarom blijven wij hier toch bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Willemien van de Ven
29 maart 2022

Heerlijke rijsttafel en keurig verzorgd gebracht !! Hartelijk Dank

Milly
29 maart 2022
Pauls
28 maart 2022
Ziska Van Aggelen
28 maart 2022

Heerlijk

Sandra
28 maart 2022

Dit keer verschillende Rames menu's besteld, het was een groot succes. Meegenomen naar Amsterdam en daar opgewarmd. Alles is even heerlijk. Keurig verpakt en zo op te warmen. Blijf je in de buurt dan kan je het natuurlijk ook warm meenemen en thuis meteen aan tafel.

Hans
28 maart 2022

Perfecte keuken met authentieke smaak, vriendelijk bediening alleen de afgesproken bezorgtijd werd bij mij een half uurtje later.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Els van der Mooren
20 maart 2022
Somaye
18 maart 2022

Het eten is erg lekker en kan alleen complimenten geven.

Arjan Vis
11 maart 2022
Arda
6 maart 2022
Frank De Gooijer
5 maart 2022

Was wederom weer fantastisch ❤️

Gijs
28 februari 2022

Nu 3 keer besteld. 1 keer een uur te laat geleverd. 1 keer 40 minuten te laat geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Daisy
25 februari 2022

Smaak is ongekend lekker. Alles, maar vooral de oseng oseng tempe. Ook snelle bezorging.

Jacqueline
24 februari 2022

Het eten was weer overheerlijk. Goed warm en sneller geleverd dan we dachten. Echt top weer!

Walter
20 februari 2022

Alweer lekker eten en snel geleverd

Anoniem
17 februari 2022

Het eten was weer heerlijk. Vriendelijke bezorger die zijn excuses maakte voor de iets latere bezorging.

Roose
13 februari 2022

Het eten was heerlijk. Lekker warm en smaakvol. De bezorger was echt super vriendelijk en netjes

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Frank De Gooijer
12 februari 2022

Wederom alles perfect, BEDANKT WEER :-))

Mevr. van Elven
11 februari 2022
Robbert
1 februari 2022

Was weer enorm genieten met de lekkere gerechten van Warung Abadi. Smaakvol, mooie porties, goed warm en goed verpakt. We hebben even afgehaald zodat ‘t lekker snel op tafel staat.

Alain
31 januari 2022

Lekker eten!

Annet van Wijk
27 januari 2022

Kwaliteit was weer zoals ik eerder van jullie gewend was. Tijdje terug vond ik dat jullie kwaliteit achteruit was gegaan, veel vetter dan voorheen. Nu was het weer als vanouds. Heel lekker!

Fred
26 januari 2022

De gerechten waren niet heel warm, dus even opgepiept in de magnetron. Op tijd bezorgd en voortreffelijke smaak.

Anoniem
22 januari 2022

Weer heerlijk gegeten. Eten was goed warm. Vriendelijke bezorger die zich verontschuldigde dat het iets later was geworden.

Marjolein
16 januari 2022

Als altijd was het heerlijk, maar door de late levering helaas lauw.

W.
15 januari 2022
Gr8Hans
14 januari 2022

Wel op tijd blijven bezorgen! Te laat deze keer, maar meestal correct.

Fam Post
13 januari 2022

Top service, grotere bestellen geplaatst. Op de bon en bakjes genummerd wat welke bestelling was, heel fijn. Heerlijk eten en precies bezorgd op de aangegeven tijd. Super!

Walter
8 januari 2022

Super eten en op tijd geleverd

Tineke
4 januari 2022

Heerlijk, vers, veel en authentiek Indisch ♡

A. Blokker
2 januari 2021

Zoals altijd allemaal goed. Eten is heerlijk, goede porties. Beste in de buurt! Bezorging perfect op tijd en vriendelijk. Super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

watse
29 december 2021

Het bestelde eten was iets eerder bezorgd dan besteld was, maar dat was geen punt. We hadden een aantal verschillende schotels besteld en die smaakten stuk voor stuk verrukkelijk.

Wynand
25 december 2021

Het was weer lekker! Het eten was vers en had een goede smaak. Bezorger was ook vriendelijk. 👍

Van Aggelen
23 december 2021

Eten is heerlijk van smaak

Jacco
21 december 2021
Els van der Mooren
13 december 2021
Andrë
10 december 2021

Top food. Ik kom terug.

Simon P.Risakotta
10 december 2021

complimenten

Yvette
8 december 2021

Eten is prima. Maar extra spekkoek besteld en afgerekend maar niet gekregen.

Hannis
5 december 2021

Zoals altijd, weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dieuwertje
4 december 2021

Precies op de tijd die was aangegeven en echt heel lekker gegeten

Groenendaal Cornelis [Cees]
24 november 2021
Els van der Mooren
21 november 2021

Lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Walter
19 november 2021

Alweer erg lekker

Anoniem
10 november 2021

Het eten was weer heerlijk en bezorgd met een glimlach.

Fred
9 november 2021

Het was weer top.

Edwin
7 november 2021
Lh
4 november 2021

Eten was koud de pindasaus was recht uit de koelkast... Kip en boontjes waren heerlijk maar als je geen magnetron hebt dus niet...

AMY
3 november 2021

Heel lekker en goede kwaliteit maar nadien veel dorst.

Jacqueline
27 oktober 2021

Het eten was weer overheerlijk. Goed op temperatuur en het werd sneller bezorgd dan in het bericht stond die ik kreeg toen ik besteld had. Er stond een uur, maar het was maar een half uurtje.

Saskia Steinhaus
24 oktober 2021
Esther Overeem
18 oktober 2021

20 minuten eerder bezorgd. Super snel dus. Het was weer heerlijk.

Annet
14 oktober 2021

Normaal altijd erg lekker. Deze keer was anders. Alles droop van het vet. Ik vind het jammer dat jullie kwaliteit niet constant is.

Schip
8 oktober 2021

Stond mooi op tijd klaar, goed warm en was gewoon lekker. Kregen tijdens tel. bestellen tip om online te bestellen om gratis drankje of spekkoek er bij te krijgen

Walter
3 oktober 2021

Erg lekker eten maar veel te laat bezorgd. Bezorger heeft zich uiterst correct verontschuldigt, vond het zelf niet kunnen. Jammer maar gelukkig was het eten erg lekker.

Sara
2 oktober 2021

Lekker snel, vers/warm maaltijd, wij hebben heerlijk gegeten! Lekker smaakvol en goed gekruid👍

Tom
1 oktober 2021

Echt lekker en een snelle bezorging

Sita Kaur
29 september 2021

De Balinese vis was superlekker! Alleen de boontjes en tahoe mag meer smaak hebben. Wat ik jammer vond was dat ik zelf moest bellen om te vragen waar mijn bestelling bleef. Gelukkig werd deze na het telefoontje wel kort erna bezorgd.

Els van der Mooren
28 september 2021

Eten is heerlijk maar wordt altijd te laat bezorgd tot nu toe elke bestelling

A.J.G. Lindeman
27 september 2021

Vooral de bijgeleverde satésaus was weer zeer smaakvol en voortreffelijk. Alle andere gerechten ook.

Saskia Steinhaus
26 september 2021

Duurde echt heel lang voordat we onze bestelling kregen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fred
24 september 2021

Er is een klein foutje gemaakt, we kregen bij één gerecht nasi ipv de bestelde bami. We hadden nog niet eerder nasi besteld en deze was ook erg lekker. De overige gerechten waren ook weer zeer smakelijk.

Wenda
22 september 2021

Helaas is mijn ervaring deze keer minder positief dan bij eerdere bestellingen. Ik had de rijsttafel voor twee personen besteld met bami en nasi. De bami was voor ongeveer de helft nog een ongekookt hard blok. De bami en de nasi waren goed op temperatuur maar de grote schaal met rijsttafelgerechten was lauw en sommige bakjes gewoon koud. Ik vind het echt jammer dat ik zo’n recensie moet schrijven want normaal ben ik altijd heel tevreden.

Madeline lindeman
20 september 2021

Weer perfect!

Natalie Spetter
19 september 2021

Het was heerlijk, iedereen heeft er enorm van genoten!

J.van Kesteren
19 september 2021
Ellen
18 september 2021

Fantastisch!

Els van der Mooren
17 september 2021
Jacq
11 september 2021

Erg lekker. Op afgesproken tijd.

Braamhorst
9 september 2021

Met stip het beste Indonesisch eten, vers, heeeel lekker, wij komen hier al jaren en de kwaliteit is en blijft hoog

Vanessa Binnendijk
8 september 2021

Enak sekalih!! Je krijgt waar voor je geld en was zelfs teveel waardoor ik makkelijk volgende dag het nog een x kan eten.

John
6 september 2021

Heerlijk gegeten. Alles npg eatm en groenten knapperig. Complimenten😋

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gijs
4 september 2021

Snel en goed bezorgt en heerlijk eten. Top.

Joanne Hage
23 augustus 2021

Eten kwam te laat en vies besmeurd aan. (Bakjes waren open gegaan) Her leek wel alsof de zak met de bestelling ondersteboven was gehangen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Laverman
22 augustus 2021

De smaak was goed echter van de groentes vonden we veel te weinig terug.

Veron
13 augustus 2021

Heerlijk gegeten! Grote porties, gevarieerd, op tijd klaar, voor herhaling vatbaar

Familie Lindeman
11 augustus 2021

Rijsttafels goed warm en keurig op tijd bezorgd! Zeer smaakvol en hebben genoten, dank jullie wel!

Mireille
9 augustus 2021

Wis en waarachtig het was weer een feestje!

Miranda
7 augustus 2021

Heerlijke rijsttafel besteld. Smaakte voortreffelijk

Els van der Mooren
6 augustus 2021

Heel lekker

Marcel
5 augustus 2021

Het was gewoon heerlijk en op tijd geleverd.

Fred
2 augustus 2021

Kippasteitje was een slappe deeghap. Al het eten was lauw en moest eerst in de magnetron De smaak daarentegen was prima, dat maakte alles weer goed.

Jacqueline
2 augustus 2021

Het eten was goed op temperatuur. Wel zat in het menu van mijn man enkele stukjes vlees met verbrande randjes, hadden we nooit eeder gehad. Voor de rest was het weer zalig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Robbeer
1 augustus 2021

Heerlijke Rames Menu’s besteld. Als altijd super vers, lekker kruidig, mooie porties en warm bezorgd. Zeer aan te raden !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gerrit van Oorschot
27 juli 2021

Zeer smakelijk.Hoewel bij de Rames alles in een bakje zit, zijn de smaken goed te onderscheiden. Wel mag er een tikkie minder zout worden gebruikt. Maar ja, wij gebruiken dan ook geen zout!

J
22 juli 2021
Lucia
22 juli 2021

Vers, goed op smaak! Aanrader dus

Frank De Gooijer
20 juli 2021

Baal zo enorm, we konden weer niets vinden wat niet goed of lekker was. Dank jullie wel weer

Cindy
17 juli 2021

Snelle bezorging en heerlijk eten 😋

tanja
12 juli 2021

Altijd even lekker.....

Jo
12 juli 2021

Ik ben fan ,ik haal of bestel vaak bij Warung. Dit keer ook heerlijk gegeten alleen leek het wel of het vettiger en zouter was als normaal uren erna nog dorstig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Els van der Mooren
11 juli 2021

Was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Annet van Wijk
9 juli 2021

Wij genieten altijd van de overheerlijke maaltijd van Warung Abadi maar deze keer was het vele malen pittiger dan anders, te pittig voor ons. Minder lekker dan normaal dus

Fred
30 juni 2021

Gewoon, top

Gert de Graaf
29 juni 2021
Marc
19 juni 2021

Verwachte bezorgtijd 19.35u. Om 19.40u gebeld en toen bleek de bestelling niet geprint en dus ook niet gereed. Uiteindelijk rond 20.05u bestelling bezorgd. Dat was lang wachten met 4 kinderen.

Els van der Mooren
15 juni 2021

Heerlijk

Wynand de boer
9 juni 2021

Het is echt iedere keer een feest om aan tafel te gaan met Uw heerlijke gerechten, vooral de rijsttafel met al zijn diepe smaken, het is gewoonweg genieten. Het enige wat wij soms missen is de citroenkip oid van een paar jaar geleden😉 Bedankt dus weer🥳

Jeanette
6 juni 2021

Supergoeie toko. Ik heb nu al verschillende keren eten gehaald bij Warung Abadi en iedere keer hebben we ervan gesmuld.

Jacqueline
4 juni 2021

Heerlijk gegeten, zoals altijd!

Dennis
31 mei 2021

Zoals altijd, de maaltijd was weer heerlijk. Met zorg bereid, altijd zeer smaakvol. Herhalingsgevaar is groot!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Irma
25 mei 2021

Eten was erg lekker. Mag iets warmer.

Ruijter
24 mei 2021

Ik haal het altijd zelf op en op het afgesproken tijdstip is het eten altijd klaar👍 Buiten dat is het eten altijd zalig

Familie De Boer
22 mei 2021

Wat was het wederom fantastisch lekker, ieder gerecht is bijzonder en puur genieten. En dan achteraf nog die overheerlijke spekkoek....hoe doen jullie het👏🥳👌🤝

walter
22 mei 2021

Erg lekker eten, goed warm en snel geleverd

Marlot
22 mei 2021

Lekker gegeten!

Janzen
21 mei 2021

Heerlijk gegeten, snelle bezorging!

Wouter
18 mei 2021

Snelle levering en goed eten

Els van der Mooren
16 mei 2021

Was erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ans
14 mei 2021

Gewoon altijd heerlijk

Pim
6 mei 2021

Super lekker. Heerlijk.

Graaf
3 mei 2021
Els van der Mooren
2 mei 2021
André
1 mei 2021

Het eten was fantastisch.

Jac
30 april 2021
Erik W
29 april 2021

Super lekker gegeten met 6 personen, de originele Indische keuken! Vooral genoten van de bami, de saté en de kip in kokossaus

Sandra
21 april 2021

Wederom heerlijk gegeten van een rijsttafel. Beetje aan de late kant besteld, maar toch snel geleverd, super!

Els van der Mooren
18 april 2021

Was weer heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Miranda
18 april 2021

Het was weer overheerlijk. Super zacht rundvlees, heerlijk smaken!! Aanrader!

Rob
14 april 2021

Rijsttafel +extra gerechten besteld. Een aantal gerechten was lauw bij aflevering. Ikan was gortdroog dus niet lekker om te eten. Smaak van de gerechten is oké. Per 15 euro zou er een gratis drankje geleverd worden, dit was echter op een bestelling van €59,25 maar 1 drankje. Ik had er voor die €0,75 verschil gewoon 4 gedaan qua sympathie en goodwill. Wèl 1 puntje spekkoek vanwege mijn verjaardag gekregen, dat moet ook gezegd.

Bart
12 april 2021

Fantastisch eten , al verschillende malen besteld, en zullen nog vaak opnieuw bestellen , top aanrader!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Angela
11 april 2021

Is anders geworden. Het is nu Indonesisch met een chinees tintje. Denk een andere eigenaar/kok. Eten is niks mis mee maar net niet meer die kruiden. Satesaus is ook echt anders. Jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gert de Graaf
11 april 2021

Heerlijk gegeten!

Frank
11 april 2021

Wederom fantastisch gegeten en vriendelijke bezorger die keurig op tijd was. Zeker niet de laatste keer, bedankt ❤️

Hans Makkinga
11 april 2021

Top Kwaliteit! Super smakelijk. Top Hoeveelheden. Op tijd bezorgd!!

Berry
10 april 2021

Voor €3,50 per bijgerecht vond ik de portie klein.

M.v
9 april 2021

Fantastisch! Echt heerlijk!

Kruyning
7 april 2021

Was weer heerlijk!11

Gerard
4 april 2021

Heerlijk eten lekker warm en keurig op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

van Geest
4 april 2021

Niet zoals we van jullie gewend zijn was het vlees, ei en satesaus erg droog en taai, alsof het diverse keren was opgewarmd . Gebeld hierover op de avond van de bestelling om de klacht doorgegeven

Robbert
3 april 2021

Super lekker gegeten, als altijd met de maaltijden van Warung Abadi !! Één tip echter: geef aan welke ingrediënten er in een bakje zitten. Wij bestelden 3 maaltijden en het was een beetje gokken welke maaltijd voor wie is. Verder helemaal TOP

Michiel
3 april 2021

het eten was goed maar de Sprite die we hadden besteld en betaald hebben is niet aangekomen

Christel
2 april 2021

Wederom heerlijk gegeten, deze keer een rijsttafel.

Robin
27 maart 2021

Heerlijke smaken zoals altijd het enige dat tegen viel waren de gehaktballetjes deze waren erg droog

Jacqueline
22 maart 2021

Zoals altijd weer zalig gegeten. Goed op temperatuur, heerlijk!

Kooistra
21 maart 2021

Eten was erg goed. Helaas het blikje drinken vergeten. Niet de eerste keer dat het gratis artikel er niet bij zat. Trigger om via eigen site te bestellen valt zo weg..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Frank De Gooijer
21 maart 2021

Wederom fantastisch gegeten, dank jullie wel ❤️❤️❤️

Koen
21 maart 2021

Eten zelf was goed van smaak en lekker, maar was op sommige plekken lauw, idem voor de saté plus saus (wel lekker qua smaak weer overigens).

An
20 maart 2021

Altijd top bij deze toko. Vriendelijke mensen, heerlijk eten en snel en netjes geholpen. Wij zijn al sinds de eerste bestelling vaste klant van Waring Abadi. Aanrader!

Walter
19 maart 2021

Lekker eten en op tijd geleverd.

Mulder
17 maart 2021

Lekker gegeten Bezorging aan de late kant

Hetty Jansen
7 maart 2021

Heerlijk, fantastisch verzorgd ! En ook heerlijk warm!

Mo en Ro
5 maart 2021

Het eten was erg lekker!

Hannie Ferket
28 februari 2021

Zoals gewoonlijk weer erg lekker. 3 menu's besteld. Helaas bij 1 wel de verkeerde basis ontvangen. Ipv 2 bami en 1 nasi goreng kregen we 1 bami en 2 nasi goreng. Voor 40 euro besteld, dus zouden we 2 x spekkoeken gratis moeten krijgen, (bij elke 15 euro 1 stuk) maar er zat maar 1 stuk bij. Bij onze vorige bestelling klopte dit ook al niet.

Van der Giessen
25 februari 2021

1e maal besteld en zeker voor herhaling vatbaar. Het was heerlijk

Ruud Popering
24 februari 2021

Lekker, warm en bijna op tijd. Als rasechte Hagenees met veel Indonesië-ervaring is er altijd wel iets dat meer mijn smaak zou kunnen zijn maar dat is muggenziften. Overall een goede ervaring. Ik heb overigens al vaker opgehaald, dit was eerste maal bezorging.

Frits Strietman
21 februari 2021

Het is eigenlijk altijd supergoed wat jullie leveren: vandaag ook. Dank daarvoor. Voor ons wel belangrijk dat gerechten apart verpakt worden. Dat doen jullie - op ons verzoek - ook altijd. Maar ik denk dat andere klanten dat ook zullen waarderen! Klein kritiekpuntje van vandaag: de donkere rendang was deze keer nogal hard. Verder opnieuw top!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marise Lindeman
21 februari 2021

Het eten was geweldig!!! Iets later dan afgesproken, maar alles was goed warm en het wachten waard. Tot volgende keer!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Harry
20 februari 2021

Heerlijk, alles naar wens. Echt een aanrader.

Daphne
17 februari 2021

Echt heerlijk gegeten! Iedere keer weer genieten. Eten werd ook op tijd bezorgd.

Walter
14 februari 2021

Erg lekker en zeer snel geleverd. Aanrader

Huizinga
13 februari 2021

Wederom uitstekend gegeten.

André
13 februari 2021

De bezorger was later, maar werd daarover gebeld. Het eten was erg lekker.

Ruiter
13 februari 2021

Super eten, super service!

Rogier
12 februari 2021

Was wederom heerlijk

Nicole
12 februari 2021

Iets te vroeg geleverd, maar dat is beter dan te laat. Heerlijk gegeten!! Ik raad dit restaurant absoluut aan.

Carla
11 februari 2021

Precies op tijd bezorgd, vriendelijk en, zoals altijd erg smaakvol en van constante kwaliteit! Weer heerlijk gegeten!

Martine
10 februari 2021
Tanja
4 februari 2021

Snel, warm wederom super

B.Houwers
3 februari 2021

De bezorging was stipt op tijd en de gerechten van Warung Abadi waren bijzonder goed!

Henry Hendriks
31 januari 2021

Heerlijk gegeten, kwaliteit en kwantiteit 4 sterren. Waarom 4 en geen 5 sterren, omdat er altijd ruimte moet zijn voor nieuwe uitdagingen.

Jan Willem
30 januari 2021

Was weer heerlijk en perfect klantvriendelijk. Dank!

Geert
30 januari 2021

Beste toko van Huizen.

Lindeman, madeline
27 januari 2021

Het was weer verrukkelijk! Al die heerlijke smaken bij elkaar. Lekker warm.ook. Top!

J.P. van Geest
25 januari 2021

Beste allen, Het eten is altijd heerlijk !! De bezorging is eigenlijk ook altijd goed, helaas waren de laatste 2 bestellingen 3 kwartier te vroeg. het zou mooi zijn als de bezorgtijd meer in de buurt komt van de opgegeven bezorgtijd.

Marijke van ‘t Veer
24 januari 2021

Voor het eerst besteld ! Heerlijk gegeten en het was zeker voor herhaling vatbaar.

Marjolein
22 januari 2021

Lekkerste vond ik de rendang. Van mij mogen de smaken meer uitgesproken, nog veel meer specerijen en nog pittiger. Maar daar houdt de doorsnee Hollander niet van dus die vinden dit prima.

Hannie
18 januari 2021

Precies bezorgd op de afgesproken tijd en zoals altijd goed warm en heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Frank De Gooijer
17 januari 2021

Het eten was fantastisch, het was onze eerste keer bij jullie vandaan en echt top. Ook de bezorger was ontzettend vriendelijk. Dank jullie wel en tot snel. Gr Frank

Jacqueline
16 januari 2021

We bestellen hier heel vaak eten en het is altijd heerlijk.

Peter den Ouden
14 januari 2021

Bezorging precies op tijd en uitstekend qua kwaliteit en temperatuur. Met 5 personen genoten van een verscheidenheid aan tropische smaken!

Hans Houweling
11 januari 2021

Snel, warm, smaakvol.

Marsha
10 januari 2021

Weer heerlijk gegeten zoals we gewend zijn van warung abadi!

plate
9 januari 2021

Top! Heerlijk gegeten, goede smaken, het was echt voldoende en super warm/ heet bezorgd! Tot weerziens!

Robbert
5 januari 2021

Vandaag maar eens een ramesmenu besteld. Super smaak en dus erg lekker gegeten. Strak op tijd én warm bezorgd. Een maaltijd van Warung Abadi is altijd genieten !!

Tanja
5 januari 2021

Wederom prima

Gomez Ana-Maria
5 januari 2021

Altijd top, beste Indonesische eten van het Gooi! Bezorging en medewerkers zijn ook super aardig!

joost
3 januari 2020

heerlijke gerechten en top bezrgservice. Een aanrader.

Marja
3 januari 2020

Heerlijke maaltijd Niets op aan te merken

Fedde
2 januari 2020

Prima service. Het bestelde stond op het afgesproken tijdstip klaar, was warm en smaakte uitstekend

Nicole
2 januari 2020

Heerlijk gegeten!

Robbert
2 januari 2020

Het was weer verrukkelijk. Meestal halen we af, maar nu eens laten bezorgen. De maaltijd kwam ruim vóór de opgegeven tijd aan en was goed warm. We hebben genoten. Gauw weer eens bestellen.

Judith
1 januari 2020

Wederom heerlijk gegeten!

Theo Swart
31 december 2020

De vorige keer heb ik geen goede recensie geschreven, maar nu vandaag hebben jullie je gerevancheerd . Op tijd geleverd, zelf iets te vroeg, perfect warm en alles bijzonder lekker!! Hulde.

Frits Strietman
31 december 2020

Het eten was - zoals altijd - perféct! Helaas waren jullie dit keer de twee groenten vergeten. Is geen probleem, maar moeten jullie wel weten. Desondanks weer enorm genoten!

R.J. Tuijnman
30 december 2020

Prima op tijd bezorgd. Groenten van mijn vrouw warenheerlijk, maar niet wat we menen besteld te hebben...

Somaye
29 december 2020

Het was heerlijk zoals altijd.

Marielle
26 december 2020

Eten was 2e kerstdag precies op tijd. Heerlijk gegeten! Het zijn grote porties met veel verschillende gerechten. Aanrader!

Manon TF
26 december 2020

Heerlijke authentieke smaak. Zeer goede service en vriendelijke mensen. Terima Kasih.

Hannie
25 december 2020

Het eten is hier verrukkelijk. De porties zijn royaal en het personeel vriendelijk. Ik ben vaste klant!

Zita Smulders
22 december 2020

Ik heb moeten bellen om te vragen hoe ik een bestelling voor over een paar dagen kan plaatsen. Het is niet duidelijk dat je dat bij de mededelingen moet zetten. Het is net of je alleen voor dezelfde dag kan bestellen.

M. Terpstra
22 december 2020

We eten altijd heerlijk van jullie eten, maar ik zou er wel wat minder zout in willen. Ik drink de nacht erna altijd een bidon water leeg. Bezorging duurde erg lang. (Meer dan een uur) Wellicht heel druk geweest.

F. Boekel
21 december 2020

De bestelde rijsttafel was heerlijk, zoals eigenlijk altijd. Goed op smaak, verse groenten, goede saté en andere gerechten. Helaas was niet alles erg warm, ook doordat de maaltijd 20 minuten te laat werd bezorgd en enigszins afgekoeld.

Paulien
17 december 2020

Heerlijk eten! Een echte aanrader

Lf
16 december 2020

Erg Lekker en grote porties! Voor herhaling vatbaar!

Jaap
14 december 2020

Voor het eerst afgehaald, een complete rijsttafel voor twee personen en een vegetarische maaltijd. Alles was voortreffelijk, de smaak hoeveelheid en de wijze waarop het eten met meegegeven.

Ton Reuser
12 december 2020

Het smaakte goed, maar het eten was erg afgekoeld

Honing
7 december 2020

Zaterdag 5-12 kwam de bestelling 15 minuten eerder. Dat was een meevaller. Echter: we kregen 2x rundvlees en 1x kip, terwijl we 2x kip en 1x rundvlees besteld hadden. Ook jammer dat het eten lauw was. Het bakje met satésaus was zelfs koud. We hadden dus een andere ervaring dan de vorige keer.

Carla
1 december 2020

Heerlijk vers! Alle gerechten hebben een eigen smaak en na telefonisch overleg kon er tegemoet gekomen worden aan een wens. Aanrader!!!

Hussein
29 november 2020

Top en attent zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marijke Visser
29 november 2020

Echt heel erg lekker. Keurig op tijd en vriendelijk bezorgd. Aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marloes
26 november 2020

Heerlijke rijsttafel besteld en opgehaald. Het was verrukkelijk! De rijsttafel voor 3 personen kunnen prima 4 personen van eten. Helaas bleef er niets over en waren alle bakjes aan het einde van de avond leeg. Aanrader!

Cees
24 november 2020

Kwaliteit prima. Alles lekker vers en goed warm.

Stefan
20 november 2020

Altijd lekker en qua smaak elke keer net wat anders. Dat maakt het daarmee niet alleen lekker maar ook interessant!

Georges
16 november 2020

Het eten is echt goed maar de bezorging is een ramp. Een half uur te laat en daardoor een afgekoelde maaltijd.

Mireille
16 november 2020

Het was weer heerlijk, een feest van smaken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J.van Kesteren
8 november 2020

Was iets te laat maar was weer heerlijk

Judith
8 november 2020

Bestelling kwam een half uur te laat

walter
6 november 2020

super eten en bezorgd op de afgesproken tijd

G.G
6 november 2020

Vers, goed op smaak en goed warm bezorgd. Enige was dat het rundvlees malse en een paar kleine taaie stukjes had maar deed niks af aan de smaak.

Kimberley
4 november 2020

Ondanks dezelfde bestelling als de vorige keer, was het nu wel héél scherp (pedis).. Jammer! Verder wel erg lekker eten.

Hans
2 november 2020

Besteld, betaald en na half uur zelf opgehaald. Bestelling stond klaar. Goed geregeld in de huidige Corona tijd. Kwaliteit als gewend. Perfekt.

Mark Baas
1 november 2020

Heerlijk gegeten weer. Bezorging duurde langer dan aangekondigd maar dat stoorde ons verder niet. Alles was netjes verpakt, niets gelekt. Had alleen als 2e groentesoort in de 2 maaltijden sayur lodeh besteld, maar 2x sambal boontjes gekregen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wouter
1 november 2020

Erg genoten van de heerlijke verschillende kip, vlees, groentje, ei en basisgerechten die elkaar ook erg goed aanvullen. Met gestoofd rundvlees (daging smoor) als uitschieter :)

Esmay
30 oktober 2020

Alles wat pittig, geen smaak.

Hans
30 oktober 2020
Paula
28 oktober 2020

Echt super lekker eten en heel vriendelijke medewerkers.

Theo Swart
26 oktober 2020

Ik bestel regelmatig bij Warung Abadi, altijd goed eten en bezorgen op tijd. Maar nu, ik bestel om 17.00 uur met het verzoek te leveren om 19.00 uur. Wordt ook netjes bevestigd. Echter om 19.15 uur nog niets geleverd. Ik bel om te vragen waar mijn bestelling blijft, helaas de telefoon werd niet opgenomen. Ik heb dat 25 minuten gedaan, je kreeg geen in gesprek toon, Ben toen naar de toko toegegaan met de vraag waar blijft mijn eten. Daar werd mij verteld de bezorger is onderweg, het was erg druk? Ik ben terug naar huis gegaan en ongeveer om 20.00 uur was de bezorger er met een excuus. Normaal krijg je er een stukJe gratis spekkoek bij , maar nu 2 stuks. Ze hebben mij gewoon vergeten en gauw nog mijn bestelling klaargemaakt en de bezorger op pad gestuurd!. Normaal als ik bestel krijg Je een bak met onderin de bami/nasi en daar bovenop de gekozen gerechtjes. Nu niet een apart plat bakje met bami. en plat bakje nasi kuning en 2 bakjes met de gerechtjes. Normaal krijg je er ook nog een b

Oortgiesen
25 oktober 2020

Helaas kwam de bestelling, die om half zes besteld was pas om kwart voor acht IPV kwart voor zeven, ondertussen was ik ik al de zaak geweest, dat was wel een teleurstellende ervaring, eten was verrukkelijk

Arie
24 oktober 2020

Vleesgerechten konden warmer !!

R.J. Tuijnman
24 oktober 2020

Vroeg besteld voor 19.00 uur. Kwam een kwartiertje later. Vriendelijke bezorger. Er hadden ook twee ei-gerechten bij de bestelling moeten zitten. die zaten er dus helaas niet bij. Heerlijk gegeten, dat dan weer wel!

M.
21 oktober 2020

Lekker eten:) Met erg snelle bezorgtijd:)

Anneloes Van der Linden
20 oktober 2020

Heerlijk eten. Alleen te lauw

MJ
19 oktober 2020

Het was onze 1e bestelling. 50 min na afgesproken tijdstip werd het pas bezorgd. Tevens jammer dat de hele maaltijd in 1 bak gaat. Beter los te bestellen. Het eten was allemaal prima kwaliteit maar alle smaken door elkaar jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeroen
19 oktober 2020

Het duurde even wbt bezorging maar het was het wachten waard.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Emmy Freriks
15 oktober 2020

Was heerlijk maar helaas erg afgekoeld

timmerman
12 oktober 2020

Prima kwaliteit

AT
10 oktober 2020

Kwaliteit eten, Super!

Walter
3 oktober 2020

Lekker eten zoals gewoonlijk

Emmy Freriks
3 oktober 2020

Ontzettend lekker en snel gebracht!

sTEVEN
2 oktober 2020

Eerste bestelling... Erg lekker en smakelijk... Dit is niet onze laatste keer...

Henny de Munnik
20 september 2020

Lekker gegeten, maar het eten was niet echt warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Verboeket
20 september 2020

Goed v smaak, maar wat opgepropt in een kleine doos als het voor 1 persoon is. voor 2 of 3 personen is het beter.

Erik
20 september 2020

snelle bestelling en heerlijk gegeten, bedacht

Bart
16 september 2020

Heerlijke smaken. Prima porties (wij hadden rijsttafel 2 pers + 1x saté. Goed verpakt waardoor het warm aankomt. Aflevering keurig op tijd. Aanrader.

André
13 september 2020

Het was erg lekker. Alleen de gado-gado was heel weinig groenten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Schreur
6 september 2020

heeeeeerlijk gegeten en klokslag verwachtte bezorgtijd aangebeld. Kon niet beter!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lindeman, madeline
24 augustus 2020
Jan
24 augustus 2020

We hebben vaker besteld hier, maar helaas was het nu echt minder. Eten was niet warm. Net aan lauw. Dus zelf maar opgewarmd. Smaak was minder dan we gewend zijn. Hierdoor is er helaas veel over gebleven en niet opgegeten. Bezorging keurig binnen de gemelde tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

André
23 augustus 2020

Het eten smaakt heel lekker. Ik heb van gesmuld.

Bert
22 augustus 2020

Eten was niet warm.

Shareen Perret Gentil
20 augustus 2020

Heel goed zowel bezorging als kwaliteit van het eten

Peter
20 augustus 2020

Eten was prima bestelling stond op tijd klaar. Ik mis de mogelijkheid om te kiezen voor niet verwarmen en geen plastic tasje.

Lindeman, madeline
19 augustus 2020

Heerlijk! Vers en kruidig, niet te vet.

Martijn
17 augustus 2020

Was wederom super. Snelle bezorging, goede smaken, hele nette porties. Echt top. Met recht 1 van de beste in het Gooi !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

petra
9 augustus 2020
Verboeket
1 augustus 2020

Mijn zoon moest het op het laatst zelf ophalen. de producten waren eg donker. 4 augustus heeft u toegezegd het te brengen. Ik heb een gast. (besteld voor 2 prs)

Dirk
22 juli 2020

Goed van smaak, maar de hoeveelheid van binnen had iets warmer gemogen.

Monica
16 juli 2020

Heerlijk gegeten!

Judith
6 juli 2020

Heerlijk eten zoals altijd! Veel te veel besteld, maar nu hebben we er 2 dagen van kunnen genieten. De garnalen en de rendang zijn echt een aanrader!

Eve
5 juli 2020
Majoor
5 juli 2020

We hadden extra spekkoek besteld bovenop die gratis. Maar die zat er niet bij.

Roelie
30 juni 2020

Heeeeerlijk!!!!

Hans van Sunder
29 juni 2020

Rijsttafel was heel uitgebreid met heerlijke gerechtjes en meer dan voldoende voor 2 personen.

HW
26 juni 2020

Heerlijk eten zoals altijd. Goed warm en netjes op tijd geleverd. Aanrader.

Rohling
17 juni 2020

Goed en voldoende eten. Goede prijs kwaliteit verhouding. De vlees en kip gerechten waren lauw bij aankomst. Rijst was nog goed warm. Speciaal besteld via de website voor gratis spekkoek. Deze zat niet bij de bestelling.

Henri Ho-Meau-Long
12 juni 2020

Keurig op tijd heerlijk gegeten! Erg smakelijk.

Wessels
9 juni 2020

heel lekker eten . Jammer dat de spekkoek er niet bij is geleverd.

Eve
9 juni 2020
Kooistra
8 juni 2020

Eten was erg goed, niks op aan te merken. Alleen zat de beloofde gratis spekkoek die je krijgt als je via de eigen website besteld niet bij de bestelling...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kossen
7 juni 2020
Mila
7 juni 2020

Het eten was zoals altijd goed van smaak, lekker. Maar het duurde 1,5 uur voordat het bezorgd werd. Een waarschuwing daarvoor was fijn geweest op het moment van bestellen. Erg jammer dat bij beide Abadi menu's de eieren ontbraken; we hadden dus 4 eieren te weinig.

meulen
5 juni 2020

Was heerlijk.was goed warm. meer dan genoeg.

Strietman
29 mei 2020

Wij vinden jullie tóp! Heerlijk genoten weer.

H.P.van Zutphen
25 mei 2020

Rijsttafel was prima, erg lekker, meer dan genoeg voor 2 personen. Bedank voor de extra,s

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Raven
22 mei 2020

Zeer tevreden. Heerlijke verse ingrediënten. Snelle bezorging. Zeer smakelijk. Kortom zeer aan te bevelen.

J.m.Govers
22 mei 2020
Frances
18 mei 2020

Bestelling doen ging vlot, betaling ook, evenals de bezorging. Het eten was heerlijk, je kan proeven dat het puur natuur is gemaakt met de juiste kruiden! De hoeveelheid was zo ruim dat wij er nog eens van kunnen eten! Warung Abadi is een goed adres!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pieter den Breejen
16 mei 2020

Het eten was op tijd klaar. Fijn, hoefde niet te wachten. Het eten was goed warm en de rijsttafel was super lekker. Een aanrader zeker qua prijs, hoeveelheid en kwaliteit

Saad
15 mei 2020

Het eten erg lekker maar hoeveelheid rijdt is aan lagere kant mag iets meer