Beoordelingen van Warung Abadi Huizen

Recente recensies van Warung Abadi Huizen

5 sterren na 303 reviews

, 06-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker. Heerlijk.

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was fantastisch.

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker gegeten met 6 personen, de originele Indische keuken! Vooral genoten van de bami, de saté en de kip in kokossaus

, 21-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten van een rijsttafel. Beetje aan de late kant besteld, maar toch snel geleverd, super!

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer overheerlijk. Super zacht rundvlees, heerlijk smaken!! Aanrader!

, 14-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Rijsttafel +extra gerechten besteld. Een aantal gerechten was lauw bij aflevering. Ikan was gortdroog dus niet lekker om te eten. Smaak van de gerechten is oké. Per 15 euro zou er een gratis drankje geleverd worden, dit was echter op een bestelling van €59,25 maar 1 drankje. Ik had er voor die €0,75 verschil gewoon 4 gedaan qua sympathie en goodwill. Wèl 1 puntje spekkoek vanwege mijn verjaardag gekregen, dat moet ook gezegd.

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch eten , al verschillende malen besteld, en zullen nog vaak opnieuw bestellen , top aanrader!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Is anders geworden. Het is nu Indonesisch met een chinees tintje. Denk een andere eigenaar/kok. Eten is niks mis mee maar net niet meer die kruiden. Satesaus is ook echt anders. Jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom fantastisch gegeten en vriendelijke bezorger die keurig op tijd was. Zeker niet de laatste keer, bedankt ❤️

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top Kwaliteit! Super smakelijk. Top Hoeveelheden. Op tijd bezorgd!!

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Voor €3,50 per bijgerecht vond ik de portie klein.

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch! Echt heerlijk!

, 07-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk!11

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten lekker warm en keurig op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet zoals we van jullie gewend zijn was het vlees, ei en satesaus erg droog en taai, alsof het diverse keren was opgewarmd . Gebeld hierover op de avond van de bestelling om de klacht doorgegeven

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten, als altijd met de maaltijden van Warung Abadi !! Één tip echter: geef aan welke ingrediënten er in een bakje zitten. Wij bestelden 3 maaltijden en het was een beetje gokken welke maaltijd voor wie is. Verder helemaal TOP

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het eten was goed maar de Sprite die we hadden besteld en betaald hebben is niet aangekomen

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Wederom heerlijk gegeten, deze keer een rijsttafel.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke smaken zoals altijd het enige dat tegen viel waren de gehaktballetjes deze waren erg droog

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd weer zalig gegeten. Goed op temperatuur, heerlijk!

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was erg goed. Helaas het blikje drinken vergeten. Niet de eerste keer dat het gratis artikel er niet bij zat. Trigger om via eigen site te bestellen valt zo weg..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom fantastisch gegeten, dank jullie wel ❤️❤️❤️

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten zelf was goed van smaak en lekker, maar was op sommige plekken lauw, idem voor de saté plus saus (wel lekker qua smaak weer overigens).

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd top bij deze toko. Vriendelijke mensen, heerlijk eten en snel en netjes geholpen. Wij zijn al sinds de eerste bestelling vaste klant van Waring Abadi. Aanrader!

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en op tijd geleverd.

, 17-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten Bezorging aan de late kant

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, fantastisch verzorgd ! En ook heerlijk warm!

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker!

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals gewoonlijk weer erg lekker. 3 menu's besteld. Helaas bij 1 wel de verkeerde basis ontvangen. Ipv 2 bami en 1 nasi goreng kregen we 1 bami en 2 nasi goreng. Voor 40 euro besteld, dus zouden we 2 x spekkoeken gratis moeten krijgen, (bij elke 15 euro 1 stuk) maar er zat maar 1 stuk bij. Bij onze vorige bestelling klopte dit ook al niet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1e maal besteld en zeker voor herhaling vatbaar. Het was heerlijk

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, warm en bijna op tijd. Als rasechte Hagenees met veel Indonesië-ervaring is er altijd wel iets dat meer mijn smaak zou kunnen zijn maar dat is muggenziften. Overall een goede ervaring. Ik heb overigens al vaker opgehaald, dit was eerste maal bezorging.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is eigenlijk altijd supergoed wat jullie leveren: vandaag ook. Dank daarvoor. Voor ons wel belangrijk dat gerechten apart verpakt worden. Dat doen jullie - op ons verzoek - ook altijd. Maar ik denk dat andere klanten dat ook zullen waarderen! Klein kritiekpuntje van vandaag: de donkere rendang was deze keer nogal hard. Verder opnieuw top!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was geweldig!!! Iets later dan afgesproken, maar alles was goed warm en het wachten waard. Tot volgende keer!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, alles naar wens. Echt een aanrader.

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijk gegeten! Iedere keer weer genieten. Eten werd ook op tijd bezorgd.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en zeer snel geleverd. Aanrader

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom uitstekend gegeten.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger was later, maar werd daarover gebeld. Het eten was erg lekker.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super eten, super service!

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Was wederom heerlijk

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Iets te vroeg geleverd, maar dat is beter dan te laat. Heerlijk gegeten!! Ik raad dit restaurant absoluut aan.

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd bezorgd, vriendelijk en, zoals altijd erg smaakvol en van constante kwaliteit! Weer heerlijk gegeten!

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, warm wederom super

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was stipt op tijd en de gerechten van Warung Abadi waren bijzonder goed!

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, kwaliteit en kwantiteit 4 sterren. Waarom 4 en geen 5 sterren, omdat er altijd ruimte moet zijn voor nieuwe uitdagingen.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk en perfect klantvriendelijk. Dank!

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste toko van Huizen.

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer verrukkelijk! Al die heerlijke smaken bij elkaar. Lekker warm.ook. Top!

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste allen, Het eten is altijd heerlijk !! De bezorging is eigenlijk ook altijd goed, helaas waren de laatste 2 bestellingen 3 kwartier te vroeg. het zou mooi zijn als de bezorgtijd meer in de buurt komt van de opgegeven bezorgtijd.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Voor het eerst besteld ! Heerlijk gegeten en het was zeker voor herhaling vatbaar.

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste vond ik de rendang. Van mij mogen de smaken meer uitgesproken, nog veel meer specerijen en nog pittiger. Maar daar houdt de doorsnee Hollander niet van dus die vinden dit prima.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies bezorgd op de afgesproken tijd en zoals altijd goed warm en heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was fantastisch, het was onze eerste keer bij jullie vandaan en echt top. Ook de bezorger was ontzettend vriendelijk. Dank jullie wel en tot snel. Gr Frank

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen hier heel vaak eten en het is altijd heerlijk.

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging precies op tijd en uitstekend qua kwaliteit en temperatuur. Met 5 personen genoten van een verscheidenheid aan tropische smaken!

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, warm, smaakvol.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk gegeten zoals we gewend zijn van warung abadi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Heerlijk gegeten, goede smaken, het was echt voldoende en super warm/ heet bezorgd! Tot weerziens!

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag maar eens een ramesmenu besteld. Super smaak en dus erg lekker gegeten. Strak op tijd én warm bezorgd. Een maaltijd van Warung Abadi is altijd genieten !!

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom prima

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd top, beste Indonesische eten van het Gooi! Bezorging en medewerkers zijn ook super aardig!

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke gerechten en top bezrgservice. Een aanrader.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke maaltijd Niets op aan te merken

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima service. Het bestelde stond op het afgesproken tijdstip klaar, was warm en smaakte uitstekend

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer verrukkelijk. Meestal halen we af, maar nu eens laten bezorgen. De maaltijd kwam ruim vóór de opgegeven tijd aan en was goed warm. We hebben genoten. Gauw weer eens bestellen.

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten!

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De vorige keer heb ik geen goede recensie geschreven, maar nu vandaag hebben jullie je gerevancheerd . Op tijd geleverd, zelf iets te vroeg, perfect warm en alles bijzonder lekker!! Hulde.

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was - zoals altijd - perféct! Helaas waren jullie dit keer de twee groenten vergeten. Is geen probleem, maar moeten jullie wel weten. Desondanks weer enorm genoten!

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima op tijd bezorgd. Groenten van mijn vrouw warenheerlijk, maar niet wat we menen besteld te hebben...

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk zoals altijd.

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was 2e kerstdag precies op tijd. Heerlijk gegeten! Het zijn grote porties met veel verschillende gerechten. Aanrader!

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke authentieke smaak. Zeer goede service en vriendelijke mensen. Terima Kasih.

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten is hier verrukkelijk. De porties zijn royaal en het personeel vriendelijk. Ik ben vaste klant!

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik heb moeten bellen om te vragen hoe ik een bestelling voor over een paar dagen kan plaatsen. Het is niet duidelijk dat je dat bij de mededelingen moet zetten. Het is net of je alleen voor dezelfde dag kan bestellen.

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We eten altijd heerlijk van jullie eten, maar ik zou er wel wat minder zout in willen. Ik drink de nacht erna altijd een bidon water leeg. Bezorging duurde erg lang. (Meer dan een uur) Wellicht heel druk geweest.

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelde rijsttafel was heerlijk, zoals eigenlijk altijd. Goed op smaak, verse groenten, goede saté en andere gerechten. Helaas was niet alles erg warm, ook doordat de maaltijd 20 minuten te laat werd bezorgd en enigszins afgekoeld.

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Een echte aanrader

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg Lekker en grote porties! Voor herhaling vatbaar!

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor het eerst afgehaald, een complete rijsttafel voor twee personen en een vegetarische maaltijd. Alles was voortreffelijk, de smaak hoeveelheid en de wijze waarop het eten met meegegeven.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het smaakte goed, maar het eten was erg afgekoeld

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zaterdag 5-12 kwam de bestelling 15 minuten eerder. Dat was een meevaller. Echter: we kregen 2x rundvlees en 1x kip, terwijl we 2x kip en 1x rundvlees besteld hadden. Ook jammer dat het eten lauw was. Het bakje met satésaus was zelfs koud. We hadden dus een andere ervaring dan de vorige keer.

, 01-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers! Alle gerechten hebben een eigen smaak en na telefonisch overleg kon er tegemoet gekomen worden aan een wens. Aanrader!!!

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top en attent zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heel erg lekker. Keurig op tijd en vriendelijk bezorgd. Aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke rijsttafel besteld en opgehaald. Het was verrukkelijk! De rijsttafel voor 3 personen kunnen prima 4 personen van eten. Helaas bleef er niets over en waren alle bakjes aan het einde van de avond leeg. Aanrader!

, 24-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit prima. Alles lekker vers en goed warm.

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en qua smaak elke keer net wat anders. Dat maakt het daarmee niet alleen lekker maar ook interessant!

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is echt goed maar de bezorging is een ramp. Een half uur te laat en daardoor een afgekoelde maaltijd.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk, een feest van smaken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was iets te laat maar was weer heerlijk

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling kwam een half uur te laat

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super eten en bezorgd op de afgesproken tijd

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vers, goed op smaak en goed warm bezorgd. Enige was dat het rundvlees malse en een paar kleine taaie stukjes had maar deed niks af aan de smaak.

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks dezelfde bestelling als de vorige keer, was het nu wel héél scherp (pedis).. Jammer! Verder wel erg lekker eten.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Besteld, betaald en na half uur zelf opgehaald. Bestelling stond klaar. Goed geregeld in de huidige Corona tijd. Kwaliteit als gewend. Perfekt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten weer. Bezorging duurde langer dan aangekondigd maar dat stoorde ons verder niet. Alles was netjes verpakt, niets gelekt. Had alleen als 2e groentesoort in de 2 maaltijden sayur lodeh besteld, maar 2x sambal boontjes gekregen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg genoten van de heerlijke verschillende kip, vlees, groentje, ei en basisgerechten die elkaar ook erg goed aanvullen. Met gestoofd rundvlees (daging smoor) als uitschieter :)

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles wat pittig, geen smaak.

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt super lekker eten en heel vriendelijke medewerkers.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel regelmatig bij Warung Abadi, altijd goed eten en bezorgen op tijd. Maar nu, ik bestel om 17.00 uur met het verzoek te leveren om 19.00 uur. Wordt ook netjes bevestigd. Echter om 19.15 uur nog niets geleverd. Ik bel om te vragen waar mijn bestelling blijft, helaas de telefoon werd niet opgenomen. Ik heb dat 25 minuten gedaan, je kreeg geen in gesprek toon, Ben toen naar de toko toegegaan met de vraag waar blijft mijn eten. Daar werd mij verteld de bezorger is onderweg, het was erg druk? Ik ben terug naar huis gegaan en ongeveer om 20.00 uur was de bezorger er met een excuus. Normaal krijg je er een stukJe gratis spekkoek bij , maar nu 2 stuks. Ze hebben mij gewoon vergeten en gauw nog mijn bestelling klaargemaakt en de bezorger op pad gestuurd!. Normaal als ik bestel krijg Je een bak met onderin de bami/nasi en daar bovenop de gekozen gerechtjes. Nu niet een apart plat bakje met bami. en plat bakje nasi kuning en 2 bakjes met de gerechtjes. Normaal krijg je er ook nog een b

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas kwam de bestelling, die om half zes besteld was pas om kwart voor acht IPV kwart voor zeven, ondertussen was ik ik al de zaak geweest, dat was wel een teleurstellende ervaring, eten was verrukkelijk

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vleesgerechten konden warmer !!

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vroeg besteld voor 19.00 uur. Kwam een kwartiertje later. Vriendelijke bezorger. Er hadden ook twee ei-gerechten bij de bestelling moeten zitten. die zaten er dus helaas niet bij. Heerlijk gegeten, dat dan weer wel!

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten:) Met erg snelle bezorgtijd:)

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten. Alleen te lauw

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was onze 1e bestelling. 50 min na afgesproken tijdstip werd het pas bezorgd. Tevens jammer dat de hele maaltijd in 1 bak gaat. Beter los te bestellen. Het eten was allemaal prima kwaliteit maar alle smaken door elkaar jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde even wbt bezorging maar het was het wachten waard.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk maar helaas erg afgekoeld

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit eten, Super!

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten zoals gewoonlijk

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend lekker en snel gebracht!

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste bestelling... Erg lekker en smakelijk... Dit is niet onze laatste keer...

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, maar het eten was niet echt warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed v smaak, maar wat opgepropt in een kleine doos als het voor 1 persoon is. voor 2 of 3 personen is het beter.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snelle bestelling en heerlijk gegeten, bedacht

, 16-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke smaken. Prima porties (wij hadden rijsttafel 2 pers + 1x saté. Goed verpakt waardoor het warm aankomt. Aflevering keurig op tijd. Aanrader.

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg lekker. Alleen de gado-gado was heel weinig groenten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heeeeeerlijk gegeten en klokslag verwachtte bezorgtijd aangebeld. Kon niet beter!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben vaker besteld hier, maar helaas was het nu echt minder. Eten was niet warm. Net aan lauw. Dus zelf maar opgewarmd. Smaak was minder dan we gewend zijn. Hierdoor is er helaas veel over gebleven en niet opgegeten. Bezorging keurig binnen de gemelde tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten smaakt heel lekker. Ik heb van gesmuld.

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was niet warm.

, 20-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel goed zowel bezorging als kwaliteit van het eten

, 20-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was prima bestelling stond op tijd klaar. Ik mis de mogelijkheid om te kiezen voor niet verwarmen en geen plastic tasje.

, 19-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Vers en kruidig, niet te vet.

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was wederom super. Snelle bezorging, goede smaken, hele nette porties. Echt top. Met recht 1 van de beste in het Gooi !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn zoon moest het op het laatst zelf ophalen. de producten waren eg donker. 4 augustus heeft u toegezegd het te brengen. Ik heb een gast. (besteld voor 2 prs)

, 22-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed van smaak, maar de hoeveelheid van binnen had iets warmer gemogen.

, 16-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten zoals altijd! Veel te veel besteld, maar nu hebben we er 2 dagen van kunnen genieten. De garnalen en de rendang zijn echt een aanrader!

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden extra spekkoek besteld bovenop die gratis. Maar die zat er niet bij.

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeeeerlijk!!!!

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Rijsttafel was heel uitgebreid met heerlijke gerechtjes en meer dan voldoende voor 2 personen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten zoals altijd. Goed warm en netjes op tijd geleverd. Aanrader.

, 17-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en voldoende eten. Goede prijs kwaliteit verhouding. De vlees en kip gerechten waren lauw bij aankomst. Rijst was nog goed warm. Speciaal besteld via de website voor gratis spekkoek. Deze zat niet bij de bestelling.

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd heerlijk gegeten! Erg smakelijk.

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

heel lekker eten . Jammer dat de spekkoek er niet bij is geleverd.

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was erg goed, niks op aan te merken. Alleen zat de beloofde gratis spekkoek die je krijgt als je via de eigen website besteld niet bij de bestelling...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was zoals altijd goed van smaak, lekker. Maar het duurde 1,5 uur voordat het bezorgd werd. Een waarschuwing daarvoor was fijn geweest op het moment van bestellen. Erg jammer dat bij beide Abadi menu's de eieren ontbraken; we hadden dus 4 eieren te weinig.

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk.was goed warm. meer dan genoeg.

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij vinden jullie tóp! Heerlijk genoten weer.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Rijsttafel was prima, erg lekker, meer dan genoeg voor 2 personen. Bedank voor de extra,s

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden. Heerlijke verse ingrediënten. Snelle bezorging. Zeer smakelijk. Kortom zeer aan te bevelen.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling doen ging vlot, betaling ook, evenals de bezorging. Het eten was heerlijk, je kan proeven dat het puur natuur is gemaakt met de juiste kruiden! De hoeveelheid was zo ruim dat wij er nog eens van kunnen eten! Warung Abadi is een goed adres!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was op tijd klaar. Fijn, hoefde niet te wachten. Het eten was goed warm en de rijsttafel was super lekker. Een aanrader zeker qua prijs, hoeveelheid en kwaliteit

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten erg lekker maar hoeveelheid rijdt is aan lagere kant mag iets meer

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was goed! Alleen de service niet, bij de bestelling miste iets. Meteen gebeld, het zou er zo snel mogelijk aan komen. 50 minuten later was het er, alleen ijskoud! Toen wij dit wilde doorgeven was het 'Alle magnetrons zijn bezet. Kan ik u later terugbellen ik ben nu druk.' dit is geen service naar klanten toe, heel jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten erg goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snellere bezorging dan aangegeven. Eten was heerlijk.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima. Alleen de 2 eieren vergeten !

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op afgesproken tijd, goed verpakt, heel erg lekker. Complimenten!

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een kleine rames is een goed vullende portie met genoeg smaak. Aan de hoeveelheid olie onderop merk je wel dat het een beetje vet is.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ziet er fantastisch uit en is echt heel erg lekker. Complimenten!

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit was de eerste keer dat ik online bestel, normaliter haal ik haast wekelijk. De site van Warung Abadi is duidelijk en de gerechten en menu’s zijn gecategoriseerd. De bezorging was verrassend snel, binnen 20 minuten, met gratis spekkoek als Bonus. De gerechten zijn erg lekker en de sate saus is mij favoriet. Ik kijk er iedere week weer naar uit. Bedankt daarvoor.

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten en perfect geregeld!

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke gerechten voor een redelijke prijs.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk, garnalen zijn geweldig! Snelle bezorging en mist nooit iets.

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op de minuut nauwkeurig werd de bestelling afgeleverd. Klasse! En de bestellling was ruim 1 uur vooraf opgegeven.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit en kwantiteit perfect.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer professional! Bestelling direct bevestigd en keurig op tijd bezorgd (met handschoenen aan!) En heerlijlk eten met uitstekend prijs/kwaliteit verhouding! Zeker voor herhaling vatbaar en zeker aanbevolen. Be well!

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging kwam op tijd, aardige jongen, nam regels qua corona in acht. Het eten zelf vonden wij niet geweldig, alles in 1 bak gepropt, in vergelijking met anderen in Huizen ook best een klein bakje voor 2 personen. Dochter had een haar in haar eten. Teveel gember in de sateh, maar dat is mss kwestie van smaak. Voor ons geen aanrader.

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Communicatie goed, op tijd klaar, erg lekker. Wij gaan hier vaker naar toe.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk en de groeten gerechten waren nog lekkerder dan altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Toooooop! Thanks!

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste toko van Huizen. Razendsnelle bezorging.

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

geweldig eten. We bestellen vaak en altijd tevreden!

, 07-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk. Alleen niet zo warm, dat was jammer.

, 21-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk weer 🙏

, 09-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was goed op tijd, helaas zat de spekkoek er niet bij.. 🤔

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is heerlijk maar wordt helaas iedere keer koud bezorgd 😕

, 01-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en ruim op tijd. Dank je weer

, 31-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgt en heerlijk eten. Een aanrader

, 31-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker, het was alleen niet warm genoeg! Wel Jammer!

, 25-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was geweldig weer!

, 23-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten weer! Super snel bezorgd!! Echt een aanrader.

, 20-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben zondag een bestelling die niet is door gekomen we hebben wel €61,35 betaald maar niets ontvangen ! Na telefonisch contact te hebben gehad werd mij medegedeeld dat ze geen bestelling hadden ontvangen! Maandag ochtend werd mij meegedeeld dat de bestelling pas om 2030 uur bij hen binnen kwam ! Ik had om 1800 uur besteld en betaald! Ik wacht dus al 2 dagen op mijn geld !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfecte updates over de bezorgtijd en ongelofelijk lekker eten...!

, 16-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd werd mijn uitgebreide bestelling afgeleverd en de kwaliteit was zoals men van een goede warung mag verwachten. Heerlijk gegeten!

, 15-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij vonden her super lekker vooral de bananenchips die waren supperrrruu! Atefa vond de garnalen echt lekker !

, 13-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk weer !

, 06-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

By far de beste Indonesische toko uit de regio! Consistente hoge kwaliteit en altijd vriendelijke en punctuele bezorgers. Een echte aanrader voor iedere levensgenieter!

, 04-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen al jaren bij Warung Abadi. Ik vond het deze keer (zaterdag 4 januari) minder lekker dan gewoonlijk. De bezorger belde aan en bonkte ook meteen daarna op de deur. Ik was toch echt binnen 10 tellen bij de voordeur...

, 13-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke rijsttafels. Alles warm en op tijd bezorgd. Beste Toko in Huizen!

, 08-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en snel bezorgd, ook niet pikant eten opties voor kinderen.

, 08-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten. Duurde wel wat langer als bij bestelling was aangegeven voordat het er was.

, 06-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd bijzonder goed. strak optijd en keurige bezorgers. top eten

, 02-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling werd op afgesproken tijd geleverd. En het was heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, vriendelijk personeel en snel geleverd

, 18-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer heerlijk maar jammer dat het weer een keer veel later dan besteld kwam. Dit keer drie kwartier. Toen ik na een half uur belde kreeg ik een vrij geïrriteerde man aan de telefoon die vertelde dat het druk was. Mijn bestelling had ik ruim 2 uur van te voren online geplaatst waarbij ik een tijdstip kon kiezen . Ik ga er dan ook vanuit dat de bezorging met een marge van een kwartier zou moeten lukken op het beschikbare tijdstip.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij zijn groot fan van deze toko! Altijd heerlijk eten!!

, 13-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Maaltijd kwam pas na anderhalf uur en was lauw, de rijst zelfs koud, toen hij aankwam. Ik had allemaal milde gerechten besteld omdat mijn maag geen scherpe gerechten mag. Maar er was een grote kwak sambal midden op het eten gegooid die door middel van de deksel dwars door de volledige maaltijd geperst was. Ik kon hierdoor een groot deel van de maaltijd weggooien.

, 29-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ALTIJD GOED EN ALTIJD LEKKER! KEURIGE BEZORGING!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd bijzonder lekker gegeten.

, 16-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Het eten was lekker. Ik had als extra een spekkoek aangegeven maar er zat een blikje cola bij en een zakje zeer oude taaie kroepoek dat was wel erg jammer

, 15-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker weer!

, 07-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten

, 07-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk

, 03-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-08-2019

Kwaliteit:

Rating

, 11-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk en op tijd bezorgd.

, 29-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit eten is goed. Daarin tegen ben ik over de bezorgsnelheid minder positief. Duurde ruim 2 uur en dat was een uur langer dan aangegeven in de bevestiging. Na anderhalf uur maar gebeld. De gratis spekkoek boven een bestelling van 15euro zat er helaas niet bij wat minder vervelend is omdat deze gratis was. Deze ervaring kan toeval zijn maar ik ga voortaan zelf halen want het eten is erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd een feest.

, 14-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor zoveelste keer mist er iets, nu geen krupuk en tumisan broccoli ontvangen.

, 08-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd weer top! Heerlijke en constante kwaliteit! Met smakelijke groet, Familie Groenendaal

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit keer eten besteld i.p.v. zelf afhalen. Dat ga ik echt nooit meer doen: anderhalf uur moeten wachten op drie porties nasi rames. Ondanks dat het eten doorgaans prima is, was de eetlust nu wel voorbij. Bezorger deed ook onverschillig t.a.v. mijn reactie, dus nee, laat maar zitten op deze manier.

, 07-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vanwege de lange wachttijd wat betreft bezorging, waar wij begrip voor hebben bij drukte, hebben wij besloten de bestelling zelf af te halen omdat wij eerder al wilden eten vanwege bedtijd van de kinderen. Helaas lag op de afgesproken tijd van afhalen de verkeerde bestelling klaar. Kan gebeuren maar wel wat langer wachten alsnog. Thuis aangekomen was het eten grotendeels koud en moesten we het alsnog verwarmen. Eindelijk aan tafel bleek de bestelling niet compleet. Extra besteld gerecht zat er niet bij en de eieren miste bij de rijsttafel. Hierdoor hadden we te weinig en echt zonde van het doorgaans lekkere eten. De jongens in de winkel hebben voor geen van de gemaakte fouten hun excuses aangeboden.

, 05-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker gegeten,prima kwaliteit.

, 03-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk weer Super Lekker...! 👍👍👍👍👍

, 02-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal 5 sterren, nu maar 4. Het was minder lekker dan normaal. Pittiger dan normaal en de garnalen waren veel minder lekker, taaier en met een staartje, eet toch minder fijn

, 28-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker gegeten op tijd bezorgd en bestellen was erg simpel. Een aanrader voor de Indische keuken

, 22-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als altijd heerlijke toko. Vlees is goed gaar, pikante saus is ook echt pikant en mild is mild. De eieren zijn bij ons niet aan te slepen, te lekker. Bami en nasi maakten het helemaal af. Serieuze prijs/kwaliteit verhouding. Veel kwaliteit voor relatief lage prijs. Enig minpuntje: twee dagen geleden kocht ik in de winkel een zakje kroepoek bij de afhaalmaaltijd en dat was niet meer vers. Zo zacht dat we het maar niet meer hebben genuttigd. (Hoewel de kippen het nog wel lekker vonden...) Verder: Warung Abadi is onze favoriete toko geworden waar we vroeger graag naar Laren gingen. Om ons daar weg te krijgen.... , knappe prestatie!

, 18-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging ging heel vlot, maar het eten was koud bij aankomst, dus alles moest de magnetron in. Jammer, terwijl ik heel dichtbij het afhaalcentrum woon.

, 10-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk, mooie prijs/kwaliteitverhouding! Bezorging was helaas een half uur te vróég! Dat gebeurt niet vaak...normaal zou ik hier niet over zeuren, maar met een hele woonkamer vol gasten is dit behoorlijk lastig. Ook waren twee eieren en het beloofde drankje niet meegeleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Via internet besteld om af te halen. Heerlijk eten. Bestelling stond op tijd klaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon Goed en Lekkerrrr

, 03-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon Goed en Lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon goed en lekker eten!heerlijk vers en altijd op tijd!

, 27-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Alles was heerlijk alleen voor 5 personen een beetje te weinig. De porties zijn niet groot . Maar de smaak en kwaliteit uitstekend.

, 23-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit zeer goed. De 3 pers Indische rijsttafel besteld was erg goed van smaak voldoende voor ons 4tjes. Genoten. Bestelling was snel geleverd. Bezorger kwam extra terug om 3 blikjes Cola te brengen, was hij vergeten. Dit zonder dat wij hierom gevraagd hadden.

, 22-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

alles zeer smakelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Top, zowel het eten als de service.

, 04-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was een half uur vroeger dan besteld Had extra warm als notitie gevraagd , was niet gedaan helaas

, 23-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk De bestelling kwam een half uur later dan verwacht

, 13-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel al tijden bij jullie en raad jullie bij iedereen aan. De laatste tijd moet ik alleen zeggen dat de daging smoor niet altijd even lekker is. Gisteravond bijv. was hij gewoon helemaal niet te eten. Twee bakken mee besteld, dus erg jammer. Verder had ik nog nagebeld omdat ik vergeten was nasi te selecteren en dat de bami’s dus nasi moesten zijn. Zou worden aangepast, maar eenmaal ontvangen was het witte rijst. Bij beide bakken. Ik kon geen normaal e-mail adres van jullie vinden, dus er zit niets anders op dan dit op deze manier door te geven aan jullie. Helaas is dit nu openbaar en kan iedereen dit zien en dat is niet de bedoeling en gun ik jullie ook niet. Want 9 van de 10 keer is wel alles goed. Dus na het lezen van dit bericht, mogen jullie dit bericht direct verwijderen hoor.

, 12-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelde sate niet ontvangen

, 07-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten kwam prachtig op tijd binnen en het was heerlijk warm

, 04-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Taai vlees, koud, rare smaak. Vond het niet lekker. Jammer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een fantastische rijsttafel binnen de afgesproken tijd bezorgd.

, 21-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij zijn al jaren klant bij Warung Abadi. Heel erg lekker en het bakje sate saus wordt zeer gewaardeerd!

, 13-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al het eten had een vreemde, heel vieze bijsmaak die we niet konden thuisbrengen. We hebben ons best gedaan om het lekker te vinden, maar hebben uiteindelijk alles weggegooid en een boterham gesmeerd. We vragen ons sterk af waar die vieze smaak vandaan kwam.

, 08-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd een feest !

, 30-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was 25 minuten later dan opgegeven. Jammer voor mijn gasten die korter van de maaltijd konden genieten ivm geplande vertrektijd. Kwallteid van eten istimewa.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-01-2019

Kwaliteit:

Rating

, 30-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik haal altijd bij de toko in het Holleblok; superrr lekker en alles vers gemaakt! Een vriend vertelde me dat de toko bij de Kostmand ook erg goed is. Helaas moet ik en mijn gezin concluderen dat we niet lekker hebben gegeten. De porties zijn na verhouding klein. Het smoorvlees was droog en hard. De saté was voorzien van te veel citroengras waardoor deze smaak heel erg overheerste en te droog. De gehaktballetjes waren niet te hachelen en ook keihard; fabrieks kwaliteit. De levering was prima op tijd en het eten was warm. Een leuke actie is dat je bij iedere 15€ een blikje fris krijgt. Samenvattend: eten in rond archief en een broodje gebakken ei gemaakt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We zijn heel erg tevreden over het eten, alleen als we bestellen via de app is het alleen onhandig dat er niet een beschrijving bij de gerechten staat, zoals wel op de menukaart.

, 20-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Enak sekali.

, 16-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer lekker, maar wel koud deze keer. Met hartelijke groet, Cees

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-12-2018

Kwaliteit:

Rating

, 05-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor eerst besteld, indischerijsttafel Voor 2 personen, de smaak was goed, Maar Alles was koud/lauw. Terwijl we om de hoek women, Het vlees was hard en taai, ook de sate die erbij zat was zo hard dat je je tanden er niet in kreeg. Bezorging was 10 minuten eerder. Een hoop geld betaald en groot gedeelte is zo weg gegooid

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijkkkkk

, 03-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-10-2018

Kwaliteit:

Rating

, 22-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Goed Indisch eten! Authentieke smaken te herkennen voor een schappelijke prijs

, 22-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heren, het was wederom heerlijk! Dank weer voor het koken ????? Hartelijke en smakelijke groet!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-10-2018

Kwaliteit:

Rating

, 29-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben altijd heel tevreden over het eten van Warung Abadi alleen vanavond werd helaas niet warm bezorgd en de bestelling was onvolledig. Werd wel keurig opgelost met een nalevering maar we hebben helaas een lauwe rijsttafel gegeten. De smaak valt overigens niets op aan te merken, is altijd heerlijk.

, 21-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heel smakelijk en de bestelde rijsttafel was mooi opgediend in een grote plastic schaal met vakjes. De bezorging was keurig op tijd. Enige minpuntje was dat het eten echt niet warm genoeg was terwijl we niet ver van de zaak af wonen.

, 28-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is heerlijk , heb Twee keer besteld. 1e 35 minuten te laat 2e 50 minuten te laat. Bezorging laat dus wat te wensen over.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben gesmuld, zo lekker was het

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt lekker zoals altijd !!

, 12-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk.. Goede service..

, 11-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, vriendelijk personeel en veel keuze uit lekker eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was geweldig goede service

, 15-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker eten en we bestellen hier vaak, maar we hadden alle 4 last van onze maag na het eten...

, 06-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt smakelijk, vers ... en je proeft en beleeft het ... met smaak en liefde bereid. Eenmaal bij Warung Abadi ... altijd een feestmaal. Mijn complimenten! Met hartelijke groet, Familie Groenendaal

, 20-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Indonesisch zoals Indonesisch moet zijn. Fijn gekruid zonder dat scherpte de overhand heeft, heerlijk mals vlees. Bezorging duurde wat langer dan was aangegeven, maar dat was de moeite meer dan waard

, 17-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Een aanwinst in Huizen. Goede prijs/kwaliteits verhouding. Vriendelijke bediening. Houden zo, jongens!!

, 02-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk heren! ??

, 02-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, prima bezorging

, 22-12-2017

Kwaliteit:

Rating

??

, 10-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk! En het was niet de makkelijkste avond om, tussen de sneeuwbuien door, te moeten bezorgen. Goed gedaan boys! ???????

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, mooie smaken, goede kwaliteit en lekker warm en op tijd bezorgd! Dank je wel Mo❗️

, 29-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nasi goreng en bihun (mihoen) waren aan de vette kant. Rendang was prima, vis ging wel. Vegetarische rames was OK. Bezorging was zsm gevraagd, maar kwam drie kwartier later

, 27-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en heldere communicatie over het bezorgen, een aanrader

, 27-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was waarschijnlijk lang onder weg, eten was niet meer echt warm. Wel weer heel lekker! Met hartelijke groet, Cees

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Ik vond de kwaliteit goed maar vergeleken bij de kwaliteit van China Dragon niet veel beter en daar was het de helft goedkoper wel dankbaar voor de service om i.p.v. ki[p saté mij twee stokjes lams saté te geven. Echter als ik bestel om 17.30 en je bevestigd dat en ik ben er exact op tijd en het duurt dan nog 12 minuten eerdat het klaar is dan vind ik dat niet goed voor tien.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

in bestelling krupuk en spekkoek: niet gekregen

, 09-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgd. Gerechten waren heerlijk van smaak. Redelijke porties. Een heerlijke Indonesiche maaltijd gegeten. Top!

, 05-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was precies op de aangegeven tijd. Het eten was warm en super lekker!

, 24-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging ruim voor de doorgegeven tijd. De meeste gerechten van de rijsttafel Warung waren heerlijk. De sambal goreng boontjes waren wat vlak van smaak en zeker niet licht pikant. Hoeveelheid gerechten voldoende. Warmte gerechten bij aankomst goed. Voor tweede keer opscheppen even in de magnetron komt de smaak ten goede. Voor herhaling vatbaar.

, 15-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De rasolles waren koud, kennelijk vergeten op te warmen. Sambal, zuur en kokos in zakjes, heel vervelend, svp in bakjes! Maar... het was weer verrukkelijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal op tijd werd een heerlijke Indische maaltijd bezorgd!!Dank aan Warung Abadi,genoten.

, 30-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat later bezorgd, dan aangevinkt. Echter geen probleem.

, 25-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Heerlijk eten, netjes verpakt, precies op tijd. Smullen!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Binnen 20 min bezorgd en heerlijk eten!

, 18-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er gaat wel steeds iets fout, kennelijk door de drukte. Gisteren nassie ipv bamie ontvangen

, 15-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker en werd prima op tijd bezorgd.